Dio Miskotte

Op jonge leeftijd stond ik zelfstandig en (onder)zoekend in de wereld. Deze onafhankelijkheid en nieuwsgierigheid leidden tot een experimenteel leven waarbij ik ver van mezelf verwijderd raakte.

Ik was inmiddels enkele jaren bezig met zelf (spiritueel) onderzoek. In 2016 werd ik geconfronteerd met de vraag: “Besteed ik nu daadwerkelijk de tijd en energie aan het uitdragen van een levenswijze die bij mij past?”.

Ik was zo klaar met de situatie op dat moment en wist dat er werk aan de winkel was. Ik heb de keuze gemaakt om mijn baan op te zeggen, relatie te beëindigen en vriendschappen  achter te laten om het diepe in te springen en al mijn tijd te besteden aan zelf onderzoek.

Met angst voor het onbekende en tegelijkertijd het vertrouwen dat het leven me de weg zou wijzen zolang ik afgestemd zou blijven.

In deze periode heb ik veel tijd doorgebracht in de natuur en de kracht en heling hiervan mogen ervaren.
Gedurende dit proces heb ik geleerd gedachten, gevoelens en gedrag te observeren.
De wetenschap dat ik niet mijn gedachten, emoties of gevoelens ben is enorm bevrijdend. Deze wetenschap in de praktijk leven vraagt om bewuste aandacht. Het is een bijzonder verrijkend pad waar ik mateloos door geboeid ben.

In 2017 ben ik gestart met de coachpraktijk en zet ik de natuur in om mensen weer met zichzelf te laten verbinden.

Door middel van (zelf)studies en cursussen in diverse richtingen zoals coaching, sociale psychologie, mindfulness, meditatie en Tai Chi heb ik een holistische en integrale aanpak waarmee ik de diverse coachvragen kan benaderen.

“In de stilte zijn alle antwoorden aanwezig,

stop met zoeken en je zult ze vinden”

Vanuit openheid en kwetsbaarheid dichter bij jezelf komen

Kennis maken?

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Neem contact op