Skip to main content
Coaching

Coaching bij Coachpraktijk DIO

In iedere levenssituatie of levensfase komen momenten voor dat je merkt dat het even wat minder stroomt. Tijden waar je het gevoel hebt dat je wordt geleefd, niet in contact staat met je behoeften en verlangens of waar je merkt dat je van je levenspad bent afgedwaald. Meestal zie je dit niet terug in de vorm van een concrete vraag of gedachte, maar juist in de vorm van een gevoel of een terugkerende situatie. Een situatie die confronteert, uitdaagt, onrust geeft of verlammend werkt. Wees niet ongerust, want zonder schuring geen glans!

Als coach kan ik je helpen bij het verkrijgen van helderheid in wat er in jou omgaat en wat helpt om antwoorden te krijgen op de interne vragen. Deze vragen kunnen in alle aspecten van het leven aanwezig zijn.
Een traject draait om inzicht, bewustwording en leren om vanuit acceptatie verandering aan te brengen in die aspecten van het leven waar het nodig is.

Wat is jouw hartsverlangen?

Om jouw zielspad te herontdekken gaan we op onderzoek om jouw intuïtie, passie en drijfveren op te roepen. Zodat jij het leven leidt waarvoor je hier gekomen bent.

• Wat zijn belemmerende factoren?
• Wat heb je nodig om helemaal jezelf te kunnen zijn?
• Wat motiveert en drijft jou?
• Waar wil je vorm aan geven?

Door aandacht te geven aan deze vragen doe je inzicht op over wat voor jou van waarde is en wat je uit wilt dragen op jouw zielspad.

Binnen het traject wordt aandacht besteed aan het inzichtelijk maken van opgedane gedachte- en gedragspatronen die je belemmeren jouw volledige potentieel aan te spreken en te leven.
Om deze patronen los te kunnen laten is het belangrijk dat je verbinding maakt met je hart, gevoel en intuïtie. Enkel vanuit die verbinding zal je contact weten te maken met het innerlijke vuur en passie om jouw authentieke leven vorm te geven.

Ongeveer twee jaar en half jaar geleden kwam ik alleen te staan en sindsdien begon ik me niet lekker in mijn vel te voelen. Een hele vervelende periode en ik had ook weinig motivatie om nog plannen te maken voor de toekomst.

Dio heb ik verschillende keren ingeschakeld voor coaching. Voor die tijd had ik al verschillende therapieën bij psychologen doorlopen zonder echt gewenst effect.

Dio is een serieuze professionele coach en straalt een en al rust uit. Hij kan heel goed luisteren en weet je op de juiste momenten te motiveren tot datgene wat dan nodig is. Na verschillende gesprekken ben ik gelukkig weer “terug op aarde” en het voelt voor mij voelt om als herboren te zijn.
Dio ontzettend bedankt voor je begeleiding en ik raad je iedereen aan

Emilio GilEigenaar Gil Hypotheken en Verzekeringen

Ik heb Dio ingeschakeld als coach in een periode waarin ik wat privé kwesties had en ik niet lekker zat op mijn werk. Dio heeft mij een spiegel voor gehouden wanneer ik het nodig had. Zijn benadering is positief en hij heeft mij laten ervaren hoe ik situaties positief in beweging kan zetten of tot verandering kan komen. Hij heeft me met humor en confrontatie gecoacht en laten ervaren dat de antwoorden te vinden waren in mezelf.
It was u bumpy ride but the best view comes after the hardest climb. Bedankt Dio!

Danielle GrooteSociaal werker

Ik heb een erg goed en prettig coaching traject gehad met coach Dio. Een erg prettig persoon om mee te praten en sparren. Dio luistert goed en stelt precies de vragen waar het om draait. Dio heeft mij geholpen bepaalde persoonlijke / zakelijke barrières weg te nemen en anders over het leven te denken. Ik kan Dio ten zeerste aanbevelen!

Bas van der TogtEigenaar Hyperconnected (IT)

Dio heb ik ervaren als een relaxte en deskundige coach met gezond gevoel voor humor. Hij luistert goed en voelt snel vertrouwd aan.
Na elke sessie kwam ik vrolijk, ontspannen en vol vertrouwen thuis.
Inmiddels is het traject afgerond en ben ik in dit traject echt flinke sprongen vooruit gegaan.

Ans LensenJongerenwerker

Bijna een half jaar erg fijn contact gehad met Dio. Er was zeker een klik waardoor ik me ook volledig open kon stellen. Heeft me enorm geholpen om bepaalde inzichten te krijgen in hoe om te gaan met verschillende situaties. Hiernaast ook veel tips om tot de juiste innerlijke rust te komen en spanningen in je lijf, maar ook mentaal, te kunnen verwijderen.

Niek van BenthemEigenaar PlusOne BV & Mediamail

Wat kan je verwachten?

Wat ga je ervaren?
– Coaching in de natuur
– Ademwerk
– Mindfulness
– Meditatie
– Qigong (bewust bewegen)

Het Resultaat

Resultaat
– Je bent afgestemd op jezelf en maakt keuzes die voor jou belangrijk zijn
– Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw pad en gaat staan voor jouw waarden en idealen.
– Je weet wat jouw drijfveren en kwaliteiten zijn en weet deze in te zetten
– Je hebt een toolbox om fysiek en mentaal vitaal te blijven en stress te reguleren
– Doordat jij in je kracht staat, inspireer je anderen dat ook te doen

Stress of Burn out?

Als freelancer werk ik samen met Liberi Coaching om mensen te ondersteunen die te maken hebben met aanhoudende stress en/of burnout klachten.
De druk op de samenleving en ons als individu neemt toe. We voelen ons geregeld gevangen in onze situatie en blijven doen wat we doen totdat..
de aanhoudende stress leidt naar een burn out.

Doe de stresstest en wees eerlijk tegenover jezelf. Mag je al hulp aanvaarden? Klik HIER voor de stresstest.

Meer informatie over Liberi klik HIER

Wat heb jij de wereld te bieden? Wil je jouw ware potentieel inzetten?

Wil je jouw waarden en verlangens leven?

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Neem contact op