Skip to main content
Coaching

Coaching bij Coachpraktijk DIO

In iedere levenssituatie of levensfase komen momenten voor dat je merkt dat het even niet lekker loopt. Tijden waar je het gevoel hebt dat je wordt geleefd, niet in contact staat met je behoeften en verlangens of waar je merkt dat je van je levenspad bent afgedwaald. Meestal zie je dit niet terug in de vorm van een concrete vraag of gedachte, maar juist in de vorm van een gevoel of een terugkerende situatie. Een situatie die confronteert, uitdaagt, onrust geeft of verlammend werkt.

Als coach kan ik je helpen bij het verkrijgen van helderheid in wat er in jou omgaat en wat helpt om antwoorden te krijgen op de interne vragen. Deze vragen kunnen in alle aspecten van het leven aanwezig zijn.
Van persoonlijke vragen over relaties en identiteit tot ontevredenheid op de werkvloer. Een traject draait om inzicht, bewustwording en leren om vanuit acceptatie verandering aan te brengen in die aspecten van het leven waar het nodig is.

Stress of Burn out?

Als freelancer werk ik samen met Liberi Coaching om mensen te ondersteunen die te maken hebben met aanhoudende stress en/of burnout klachten.
De druk op de samenleving en ons als individu neemt toe. We voelen ons geregeld gevangen in onze situatie en blijven doen wat we doen totdat..
de aanhoudende stress leidt naar een burn out.
Om weer zin te ervaren en nieuwe koers en richting te krijgen sta ik je graag bij.

Doe de stresstest en wees eerlijk tegenover jezelf. Mag je al hulp aanvaarden?
Klik HIER voor de stresstest.

Meer informatie over Liberi klik HIER

Persoonlijke Bewustwording

Persoonlijke ont-wikkeling om te zijn wie je bent. Luisteren naar je intuïtie en inzicht krijgen in wat jouw bestemming is. Tijd om je leven vorm te geven vanuit jouw essentie.

Coaching op Zielsmissie

Onderzoek doen naar waarom jij hier bent en wat je te doen hebt. Jouw waarheid, waarden en kwaliteiten kennen zodat je die gericht in kunt zetten bij een volgende ontwikkelstap naar studie en werk.

Werk en Re-integratie

Ondersteunen van Gemeenten, UWV, Werkgevers en Werknemers waar het gaat om vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en re-integratie.
Training en coaching vanuit holistische visie.

Wil je jezelf beter leren kennen? Wil je loslaten wat je niet meer dient?

Ga jij de uitdaging met jezelf aan?

Nem dan contact op. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Neem contact op