Coaching

Coaching bij Coachpraktijk DIO

In iedere levenssituatie of levensfase komen wel momenten voor dat je merkt dat het even niet lekker loopt. Tijden waar je het gevoel hebt dat je wordt geleefd, niet in contact staat met je behoeften en verlangens of waar je merkt dat je van je levenspad bent afgedwaald. Meestal zie je dit niet terug in de vorm van een concrete vraag of gedachte, maar juist in de vorm van een gevoel of een terugkerende situatie. Een situatie die confronteert, uitdaagt, onrust geeft of verlammend werkt.

Als coach kan ik je helpen bij het verkrijgen van helderheid in wat er in jou omgaat en wat helpt om antwoorden te krijgen op de interne vragen. Deze vragen kunnen in alle aspecten van het leven aanwezig zijn.
Van persoonlijke vragen over relaties en identiteit tot ontevredenheid op de werkvloer. Een traject draait om inzicht, bewustwording en leren om vanuit acceptatie verandering aan te brengen in die aspecten van het leven waar het nodig is.

Persoonlijke coaching

Goed naar jezelf leren luisteren en inzicht krijgen in wie jij bent en wat jij wilt. Tijd om het leven de richting te geven die je wenst.

Studie- en loopbaan coaching

Op zoek naar jouw waarden, kwaliteiten, competenties en drijfveren zodat je  een gerichte studie of loopbaankeuze maakt.

Werk en re-integratie (SZW)

Ondersteunen van gemeenten bij vraagstukken omtrent arbeidsre-integratie en maatschappelijke participatie.

Wil je jezelf beter leren kennen? Wil je loslaten wat je niet meer dient?

Ga jij de uitdaging met jezelf aan?

Nem dan contact op. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Neem contact op