Business en Loopbaancoaching

Dromen Initieren Ondernemen

In onze jonge jaren hebben we allemaal dromen en fantasieën over wat we later willen worden; politie of brandweerman, dokter  of in de ruimte zweven als astronaut – de wereld staat voor je open en geen idee is te gek.

Naarmate we ouder worden komt de realiteit steeds meer om de hoek kijken. We doen belangrijke en soms ingrijpende ervaringen op, maken keuzes over wie en wat we willen zijn en ontwikkelen zo onze persoonlijkheid en tegelijkertijd een ego. In de jaren van school en studie groeien we op in gezinnen, gaan we om met vrienden en familie. Deze sociale kringen beïnvloeden onbewust onze normen en waarden. Daarnaast is er ook vaak een verwachtingspatroon waar naar gehandeld wordt om je geaccepteerd te voelen.

Het maken van een studie of werkkeuze kan een uitdaging zijn wanneer het niet duidelijk is wat je wilt. Weet je wat jouw hartsverlangen is? Wat jij wilt bijdragen aan deze wereld?

Voor sommige mensen is het simpel om, ondanks de constante veranderingen, hun dromen en toekomst vorm te geven. Anderen hebben hier meer moeite mee. Ze hebben een indrukwekkende gebeurtenis meegemaakt, of over de jaren heen patronen aangeleerd waardoor het soms lastiger is het persoonlijke verlangen te herkennen en te volgen. Het hartsverlangen, de dromen en de fantasieën verdwijnen dan vaak naar de achtergrond.

Wat is jouw hartsverlangen?

Binnen business- en loopbaan coaching gaan we aan de slag om jouw passie en drijfveren te onderzoeken en een concreet plan van aanpak vorm te geven:

• Wat motiveert en drijft jou?
• Waar ben je goed in? Wat wil je leren?
• Wat heb je nodig voor de volgende stap?

Door aandacht te geven aan deze vragen doe je inzicht op over de waarden die jij belangrijk vindt en wat je uit wilt dragen binnen jouw business of loopbaan.

Binnen het traject wordt aandacht besteed aan het inzichtelijk maken van opgedane gedachte- en gedragspatronen die je belemmeren jouw volledige potentieel aan te spreken en uit te dragen.
Om deze patronen los te kunnen laten is het belangrijk dat je verbinding maakt met je hart, gevoel en intuïtie. Enkel vanuit die verbinding zal je contact weten te maken met het innerlijke vuur en passie om je dromen vanuit vertrouwen vorm te geven.

Wat kan je verwachten?

We gaan je ontwikkelvraag formuleren en verder uitdiepen. Vanuit hier gaan we een plan opstellen, jij bepaalt de koers. Wat wil je over jezelf leren? Welke keuzes wil je maken? Hoe ga je dit bewerkstelligen? Bij het uitwerken van deze vragen sta ik naast je.

Ik begeleid en ondersteun je tijdens je ontdekkingsreis, jouw bewustwording en het opstellen en behalen van de door jou gestelde doelen. Je zult merken dat het soms een confronterend proces is, echter zal het aangaan van deze uitdagingen vruchten af gaan werpen. De vruchten die je plukt geven jou het overzicht en energie om in actie te komen. Om ervoor te zorgen dat jij je ontwikkelt en je business of loopbaan een nieuwe boost geeft.

De onderwerpen die tijdens  een coachingstraject aan bod komen zullen op een holistische wijze benaderd worden. Wat betekent dat naast algemene coachingsmethodieken en structuren er ook ruimte zal zijn voor meditatie, oefeningen met betrekking tot ademhaling, gronden/aarden en bewust bewegen.

Wat heb jij de wereld te bieden? Wil je jouw ware potentieel inzetten?

Ga jij de uitdaging met jezelf aan?

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Neem contact op